donderdag 6 juli 2017

Het is zomer!

Dag mama’s en papa’s,

Dit is het allerlaatste verslagje… het thema tijdens deze laatste juni weken was natuurlijk “Het is zomer!”

De zon, lekkere ijsjes, zand, water, … alles kwam aan bod. Dit keer laat ik de foto’s voor zich spreken. J

De afkoeling van het water was heel erg welkom de voorbije weken. We genoten zelfs van een echte “waterdag”! Wat was dat leuk! Spelen met water en… we mochten nat worden… Pret verzekerd!

 

 


In de klas werd er dan weer gespeeld in de lievelingshoeken en met het lievelingsspeelgoed van de kleuters. Zo werden er onder andere heuse dinosaurussen gemaakt met de plasticine, speelden ze in de poppenhoek en in de kring, … 


I
jsjes maken deden we aan de hand van de kleuren- en getallendobbelsteen. Naarmate het aantal gegooide ogen en de kleur mochten jullie kleuters “ijsbolletjes” op hun ijsje leggen.

In het zonnetje speelden we dan weer met onze schaduwen… we lieten ze dansen, probeerden op onze schaduw te stappen of we probeerden op de anderen hun schaduw te stappen. We probeerden ook de schaduw na te tekenen met krijt.Samen met de juf startten we ook met het wassen van het speelgoed! Spelen met het speelgoed in het water en ondertussen de juf helpen… de ideale combinatie. Wie geen zin had, mocht natuurlijk ook gewoon in de hoekjes spelen.We vierden ook de laatste kapoenen hun verjaardag! Fay, Mathis, Thibeau en Rune werden 4 jaar! Hip hip hoera x4 !! Rajvi die werd al 5 jaar! Ook een luide hip hip hoera voor haar!!!

 

 
  


 De weken en ook het schooljaar vlogen voorbij. Ik ben heel blij dat ik het schooljaar met jullie fantastische kapoenen heb kunnen afsluiten! Ik zal het Nellie en Cezarklasje niet snel vergeten!Tot slot wens ik jullie nog een deugddoende vakantie toe!


Lieve groeten en een hele dikke knuffel, juf Rien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten